Een pareltje in Beijum: het koor CON ANIMA

Zingen op de maandagochtend geeft je een dosis positieve energie. Daar kun je de hele week op teren. Dat merken de zangers (vrouwen èn mannen) die elke maandag aan hun samenklank werken.

Wat maakt samen zingen zo leuk? Je stem krijgt extra kleur en karakter als die samen met andere stemmen klinkt. Dat geeft veel voldoening! Er is geen competitie, maar je hebt elkaar juist nodig om iets moois tot stand te brengen. Met de dirigent oefen je om je zang samen stap voor stap te verbeteren. Het repertoire van Con Anima is zeer gevarieerd.

Wie kunnen er meedoen? In principe iedereen met gevoel voor muziek. Misschien heb je wel eens gezongen, of misschien wil je het graag (beter) leren. Notenschrift kunnen lezen is wel handig, maar niet noodzakelijk. Want je kunt ook oefenen met computerbestanden (midi’s). Er is plaats voor nieuwe leden, vooral mannen willen we graag uitnodigen. Kom dus binnenkort eens kijken en luisteren. Ook als je nog twijfelt! Je bent altijd van harte welkom.

Wanneer, waar en hoe. Er wordt gerepeteerd aan de Bentismaheerd 23, op maandagochtend van 9.30 uur tot 12.00 uur. Eerst bellen kan ook. Kijk daarvoor op de website: www.conanima.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.