Doe mee aan de Nacht van de Nacht fotowedstrijd!

21 juni is het midzomernacht. Een mooie gelegenheid om nachtfoto’s te maken. Geniet u van een prachtige sterrenhemel of ergert u zich juist aan de lichtvervuiling bij u in de buurt? Maak er een foto van en doe mee aan de Nacht van de Nacht fotowedstrijd. En misschien wint u het Nacht van de Nacht boekenpakket ter waarde van 80 euro?

Via de Facebookpagina www.facebook.com/nachtvandenacht kunt u tot 5 augustus uw foto(‘s) uploaden. Vergeet niet eerst de facebookpagina te liken! Zorg vervolgens dat zoveel mogelijk familieleden, vrienden en kennissen op uw foto stemmen. De foto met de meeste stemmen wint het Nacht van de Nacht boekenpakket. Het Nacht van de Nacht boekenpakket bestaat uit vier prachtige boeken van André Kuipers en Govert Schilling.

Winnaar

Tot en met zondag 4 augustus kunt u uw foto plaatsen. De winnaar wordt op 5 augustus 2013 bekend gemaakt via de Nacht van de Nacht Facebookpagina. Ook ontvangt de winnaar per e-mail persoonlijk bericht. Lees voor deelname goed de voorwaarden van de fotowedstrijd. U vindt het reglement op de website www.nachtvandenacht.nl.

Nacht van de Nacht

De Nacht van de Nacht vindt plaats in de nacht van 26 op 27 oktober 2013. Tijdens de Nacht van de Nacht worden in heel Nederland ruim 300 activiteiten georganiseerd om deelnemers de schoonheid van de nacht te laten beleven. Ook doven vele gemeenten, landmarks en bedrijven de verlichting tijdens de Nacht van de Nacht. Met het evenement vragen de Natuur- en Milieufederaties aandacht voor de gevolgen van lichtvervuiling.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.