Diëtistenpraktijk MarjoLein organiseert workshop ‘Eindelijk slank!’

Op woensdag 21 augustus, om 11.00u, organiseert diëtistenpraktijk MarjoLein de workshop ‘Eindelijk slank!’voor iedereen die graag zijn/haar ideale gewicht wil bereiken én behouden. Tijdens deze één uur durende workshop wordt jouw persoonlijke dagmenu onder de loep genomen en waar nodig aangepast. Tevens leer je wat een gezond voedingspatroon is en welke keuzes qua voeding je het beste kunt nemen.

‘Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar is van veel factoren afhankelijk. De essentie van deze workshop is dan ook ‘anders’ leren eten. Samen kijken we naar jouw voedingspatroon en krijg je tips hoe je eindelijk jouw ideale gewicht kunt bereiken én behouden. ‘ aldus Marjolein van der Woude van diëtistenpraktijk MarjoLein.

Bij diëtistenpraktijk MarjoLein  kun je onder persoonlijke begeleiding van diëtist Marjolein naar een gezond voedingspatroon toe werken. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en aandacht voor voldoende lichaamsbeweging. ‘Die begeleiding wordt als heel prettig ervaren. Natuurlijk, alles begint bij de motivatie van de persoon zelf, maar een stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren, is belangrijk tijdens het hele afvalproces. Ik zorg ervoor dat iedereen bewust wordt van wat hij/zij eet en leer ze wat ze moet doen als je een keer een uitspattinkje hebt gehad. Dit geeft een veilig gevoel.’

De workshop ‘Eindelijk slank’ vindt plaats op woensdag 21 augustus aan de Wilkemaheerd 70, Groningen. Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden. Je bent vanaf 10.45u welkom en om 11.00u zal de workshop van start gaan. Voor meer informatie en om je aan te melden, ga naar www.dietistenpraktijkmarjolein.nl, mail naar info@dietistenpraktijkmarjolein.nl of bel naar: T: 06-13452281. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus meld u snel aan!

foto: StockXchng

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.