De KardingeRun voor Bikkels 2015: meer modder, meer uitdaging!

Persbericht: Groningen 26 februari 2015
Op zondag 28 juni 2015 vindt de tweede editie van de KardingeRun voor Bikkels plaats. Een obstacle-/mudrace voor echte bikkels vanaf 15 jaar door het Kardinge gebied in Groningen. Het parcours is uitgestippeld over 4, 8 en 16 kilometer waar deelnemers spectaculaire hindernissen overwinnen door te klimmen en te klauteren, te rennen en te springen, te kruipen en te zwemmen. En dat allemaal met een hoog risico om heel erg vies te worden!

De eerste editie van de KardingeRun bleek in 2014 een groot succes. Bijna 1100 deelnemers verschenen aan de start en bewezen een echte BIKKEL te zijn. Tijdens de tweede editie op 28 juni, beloven we meer kilometers, meer obstakels en meer uitdaging! Het doorzettingsvermogen wordt maximaal op de proef gesteld.

Deelnemers kunnen zich net als vorig jaar inschrijven voor de individuele loop, maar dit jaar is er een speciale startserie waar een beperkt aantal fanatieke lopers zich kunnen bewijzen in de prestatieloop. Ook is het mogelijk om als team in te schrijven. Dit kan met je bedrijf, maar ook met je sportvereniging of vriendengroep.

Ouder-Kindloop
De ouder-kindloop is deze editie op veler verzoek een nieuw onderdeel van de KardingeRun. Kinderen van 8 t/m 14 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan het 4 kilometer parcours en ook een echte bikkelprestatie neerzetten. Hiermee krijgen kinderen de gelegenheid om te sporten met een hele hoge funfactor!

Kardinge gebied
Ook dit jaar doneert de organisatie namens iedere deelnemers 1 euro van het inschrijfgeld aan Natuurmonumenten. Daarnaast kunnen deelnemers ook nog een vrijwillige eigen bijdrage leveren. Op deze manier dragen zij met hun deelname bij aan het behoud van het prachtige natuurgebied waar de KardingeRun plaats vindt.

Voor meer informatie en aanmelden kijk je op: www.kardingerun.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.