De ING-pinautomaten

Door de plofkraak van 15 september op winkelcentrum-west en het verdwijnen van de Videotheek op Winkelcentrum-oost zijn in een keer twee ING-pinautomaten verdwenen. Voor wat betreft Winkelcentrum-west is dat niet zo’n ramp. Uiteindelijk zijn er nog twee andere pin mogelijkheden en wel die van de Rabobank en de SNS-bank.

Maar voor Beijum-oost, waar ook de meeste ouderen wonen, is op dit moment geen alternatief. Er zal op de een of andere manier toch naar Winkelcentrum-west gegaan moeten worden om te pinnen.

ING is in eerste instantie niet eens op de hoogte van het de wegvallende pinautomaten in onze wijk en verwijst ons naar de firma die de geldautomaten beheerd. Het nummer staat op de geldautomaten vermeld. Pas na twee emailcontacten verder dringt het pas door bij de afdeling klantenservice dat er helemaal geen pinautomaten zijn om het nummer te controleren…

ING wil vooralsnog geen uitsluitsel geven wat betreft de mogelijke terugkeer van een pinautomaat. De meldingen vanuit de Bewonersorganisatie liggen er en die worden doorgegeven naar hogerhand. Verder wordt bij iedere vorm van communicatie, per mail of per telefoon, verwezen naar ‘andere afdelingen’ binnen het ING-concern waar men geen grip heeft op de buisluitvorming, het welbekende kastje naar de muur verhaal.

Het lijkt erop dat ING een top-down beleid voert want het voorstel vanuit de BOB om bijvoorbeeld een pinautomaat te installeren bij de Bibliotheek op Winkelcentrum-oost wordt gewoon genegeerd. De afdeling klantenservice van ING geeft verder geen informatie en laat de bewoners en hun klanten in Beijum in ieder geval in de kou staan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.