De Heerdstee vrolijk de zomer in!

Na een lang schooljaar genieten de kinderen van hun welverdiende zomervakantie. De laatste weken hebben we feestelijk afgesloten.
Op de eerste dag van de zomer, 21 juni, hadden de kinderen van groep 4a een groot feest. Juf Judith ging die dag trouwen en zij mochten er bij zijn! Ze zongen een prachtig lied en gaven het bruidspaar een zelfgemaakt servies en schilderij.
Na 25 jaar als juf te hebben gewerkt, nam juf Tine dit schooljaar afscheid. Ze werkte meer dan 15 jaar op de Heerdstee en de kinderen en collega’s zullen haar erg missen.

Het schooljaar werd, zoals ieder jaar, feestelijk afgesloten met het Eindejaarsfeest. Het thema was dit jaar ‘Het wilde westen’. Veel kinderen kwamen verkleed op school. Er was veel te beleven: een speurtocht, springkussen, spelletjes, line-dance en er waren heerlijke hapjes door de ouders gemaakt.
Het einde van een schooljaar betekent ook afscheid nemen van groep 8. Zij hebben de prachtige musical ‘Belly B’ opgevoerd. Ieder kind had een aandeel: van fantastische solo’s tot verrassend acteertalent en dansende rappers. Na de musical zongen alle juffen en meesters een afscheidslied met in de hoofdrol de rappende meester Arjen.

De Heerdstee wenst iedereen een fijne zomervakantie toe!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.