De Bron in de veertigdagentijd

In de zes weken voor Pasen, de zogenaamde veertigdagentijd een periode van bezinning, is het aandacht/stiltecentrum open op maandagavond 10, 17, 24, 31 maart en 7 en 14 april van 19.30 tot 21.00. In de (stille) week voor Pasen is het centrum ook open op dinsdag- en woensdagavond van 19.30 tot 21.00.

Ook organiseert De Bron in deze periode van bezinning zogenaamde sobere maaltijden. Vleesloze maaltijden bestaand uit soep met brood. Tijdens deze maaltijden wordt ook aandacht besteed aan mensen in de knel elders in Nederland of op de wereld.

De sobere maaltijden zijn op 5 woensdagen te beginnen 12 maart. Vanaf 18.00 uur staat de soep klaar. Het kost minimaal 3.50 euro en maximaal (voor een gezin) 12 euro. Alle geld dat overblijft of dat meer wordt gegeven gaat naar een van te voren bij de maaltijd bekend gemaakt doel. Wel graag van te voren aanmelden op www.pkndebron.nl

En om alvast te noteren.., donderdag 17 april is de Bron tussen 19.30 – 22uur open. We laten de Passion (dit jaar in Groningen) zien op een groot scherm voor mensen die niet naar de stad kunnen of willen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.