Creatief voor het goede doel

Hebt u zin om samen met anderen gewoon gezellig creatief bezig te zijn?

En vindt u het een prettig idee dat dit anderen op de wereld ook nog een beetje kan helpen ook? Kom dan eens langs!

Al enige tijd zijn wij met een aantal mensen druk bezig in De Bron. We maken dan van alles. De eindproducten worden tijdens onze Spulletjesmarkt in november verkocht voor het goede doel. Dit jaar is dat het project Bem bakery in Malawi van Stichting People2Ppeople (Een inmiddels groots project mede opgezet door een van ons. Informatie op www.ppl2ppl.nl of op www.pkndebron.nl.)

Verder wordt geld gebruikt om dit jaar met kerst voor alleenstaande of anderszins belangstellende Beijummers een kerst-in in De Bron te organiseren.

Het is altijd een hele gezellige boel en een ieder die zin heeft is meer dan welkom. Wij hebben allerlei materiaal, maar als u nog spullen thuis hebt liggen of als u leuke ideeën hebt om dingen te maken, kom langs!. Op vrijdag vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur staan om de week de deuren open en zorgen wij voor de koffie/thee en zijn we erg blij met iedereen die ook mee wil komen doen.

Trouwens wij zijn ook blij met restjes wol, lapjes stof, kralen e.d.. Wat u niet meer kunt gebruiken, wij kunnen er wellicht iets mee.

U kunt het brengen naar de Bron of mij even bellen of mailen, Christien de Ruiter 050-5415567, cderuiter1@hotmail.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.