Bruisend Beijum op 3 oktober

Van Marcella Gortmaker van de BIB (Buurthuizen in Beijum) ontvingen we bijgaande mail met ook de vraag de inhoud te verspreiden. Er komt toch een Bruisend Beijum dit jaar – op zaterdag 3 oktober. Wil je meedoen, ook in het magazine – lees verder de mail – reageer dan naar Marcella.

Hallo,

Bruisend Beijum, de opening van het sociaal culturele jaar, vindt dit jaar plaats op zaterdag 3 oktober, van 13.00 tot 17.00 uur. Vanuit de wijk is ervoor gekozen om dit jaar een open middag te organiseren in het Heerdenhoes, De Kleihorn en het Trefpunt, waar het mogelijk is om alle activiteiten te promoten en aan te bieden.
 Om mee te doen kan elke activiteit zich aanmelden, zodat we een planning kunnen maken voor de promotie. Iedereen die een leuke bezigheid heeft voor de wijk, is welkom.

Ook willen wij een magazine maken, waar alle activiteiten van de wijk in staan, met uitleg en eventuele kosten.
Dit magazine willen we in de week voor 3 oktober verspreiden, zodat iedereen voor de open dag kan zien wat de mogelijkheden zijn.
Ook hebben we bedacht dat er coupons in dit magazine komen te staan, waarbij men proeflessen kan nemen, kortingen kan krijgen etc.
 Dus: Heb je een leuke activiteit, meld deze aan, regel promotiemateriaal dat in het magazine kan komen te staan, en zorg dat je erbij bent op 3 oktober.

*Om het magazine te kunnen maken, en om een planning te maken, heeft iedereen tijd tot en met zondag 6 september, om materiaal en activiteiten aan te leveren.
 *Voor vragen kan je contact met mij opnemen.

Dit bericht mag via alle kanalen verspreidt worden, zodat we veel activiteiten bereiken, maar ook veel mensen al bereiken.
 
Met vriendelijke groet,
Marcella Gortmaker

Buurtcentra in Beijum
Isebrandtsheerd 97
9737 LK Groningen
tel: 050-5410070
info@buurtcentrainbeijum.nl
www.buurtcentrainbeijum.nl

2 reacties op “Bruisend Beijum op 3 oktober

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.