Braderij op Plein Oost 30 september, hoe en wat

In navolging op de eerste, in juni gehouden, braderij op Plein Oost komt er op 30 september een vervolg. Deze braderij valt samen met het jaarlijkse wijkevenement Bruisend Beijum.

De opzet van de braderij is bedoelt om bijvoorbeeld ZZP’ers, organisaties, bedrijven, scholen,  verenigingen etc. uit of aan Beijum gerelateerd in de gelegenheid te stellen zichzelf te presenteren en/of hun producten aan de man te brengen. Daarnaast is er ook nog het idee voor een kinderrommelmarkt.

Tot nu toe hebben zich al een enkele  standhouders aangemeld evenals een drietal cateraars en actieve organisaties uit de wijk. Maar het plein is groot dus er kan nog meer bij.

Dus wil je je eigen bedrijf, winkel, organisatie, school of vereniging promoten? Schroom dan niet om je aan te melden! Heb je een leuk idee? Wil je meehelpen? Ook dan ben je welkom om het ons te laten weten.

De spelregels voor de braderij zijn overigens heel simpel:

  • Iedereen met een “commerciële” (*) insteek betaald €25,- voor stageld/ vergunning. Afhankelijk van de wensen staat eventueel een kraam ter beschikking.
  • Non-profit organisaties/ activiteiten kunnen kosteloos aansluiten.
  • De kinderrommelmarkt is uiteraard gratis, de kinderen kunnen gewoon een kleedje meenemen en niet te vergeten hun verkoopwaar.

Wij gaan voor een mooie dag, met veel standhouders en  bezoekers en een BRUISEND Plein Oost.

Jij ook?

 

Neem voor aanmelding of meer informatie contact op met Ricardo Mulder 06-16 811 297 of via het contactformulier op de website

 

 

(*) Wil je etenswaren verkopen? Geef dit dan het liefst voor 15 juli op. Dit in verband met het tijdig aanvragen van de benodigde vergunning

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.