Binnenkort: Opheffing tijdelijke verkeerslichten bij Witte Lam!

De nieuwe aansluitingen bij het knooppunt Groningerweg met de Oostelijke Ringweg – ter hoogte van Hornbach – zijn nagenoeg klaar. De verwachting is dat omstreeks 15 juni de nieuwe aansluitingen vanaf de Groningerweg richting Ring Oost in gebruik kunnen worden genomen. Ook zal de Groningerweg – onder het viaduct richting Hornbach – weer worden opengesteld, zowel voor auto’s als voor fietsers.  De tijdelijke verkeerslichten en de aangepaste verkeerssituatie op en rondom het bedrijventerrein het Witte Lam zijn dan niet meer nodig en verdwijnen. Dat is drie maanden eerder dan gepland!

Voordat het zover is, zijn er voorbereidende en afsluitende werkzaamheden. Weggebruikers dienen daarom nog rekening te houden met een gewijzigde verkeerssituatie.
Het totale overzicht van de komende werkzaamheden staat op de website zowel in tekst als in een overzichtskaartje.

De eerstvolgende werkzaamheden zijn: 
http://www.ringgroningen.nl/news/181/15/Tijdelijke-aansluiting-Eemshavenweg-richting-Zuidwolde-afgesloten-van-1-11-juni

http://www.ringgroningen.nl/news/174/15/Aansluiting-Ring-Noord-richting-Winsum-Lauwersoog-v-v-afgesloten-van-5-tot-8-juni

Let op deze afsluiting begint ter hoogte van het bedrijventerrein het Witte Lam. Het Witte Lam blijft bereikbaar via de Noordzeeweg en niet via Noorderhoogebrug.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.