Bewustwording snelheid op wijkring

Op 18 april worden 2 snelheidsdisplays geplaatst op de wijkring. De eerste snelheidsdisplay komt op de Emingaheerd vlak voor het kruispunt met de Fossemaheerd. De tweede snelheidsdisplay komt op het wegvak tussen de Kremersheerd en de Mudaheerd. De borden blijven hier tot 9 mei staan. Het is de bedoeling om de displays rond de zomer opnieuw te plaatsen, op twee andere plekken langs de wijkring.

De hoop is dat de snelheidsmaniakken in en uit de wijk zich wellicht eens achter de oren krabben en zich gaan realiseren dat 50 KM rijden op de wijkring echt het maximum is. Een gematigde snelheid op onze wijkring zal zeker tot minder verkeersonveiligheid leiden en gewaardeerd worden door de overige verkeersdeelnemers. Dus: Niet gaan met die banaan maar pas je snelheid aan!   Alvast bedankt.

1 reactie op “Bewustwording snelheid op wijkring

  1. Ik vind 50 km/u op de wijkring bijna overal teveel. Ik ben voor een maximumsnelheid van 40 km/u. Bij de bushalte bij de Wibenaheerd is het niet verantwoord harder dan 30 te rijden. Zelf rijd ik in een brommobiel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.