Betere verlichting bij aantal voetgangersoversteekplaatsen

Afgelopen donderdag tijdens de wijkinloopavond van de Sociale Long zijn er door de Bewonersorganisatie Beijum nog vragen gesteld hoe een en ander is en wordt afgehandeld naar aanleiding van de opmerkingen die gemaakt zijn tijdens het wijkgesprek op 7 maart dit jaar met de veiligheidsdriehoek in de Bron (zie dit bericht). Eerdere door de gemeente verstrekte informatie gaf onvoldoende antwoord op de diverse opmerkingen.

Een van de opmerkingen was de slechte verlichting bij een aantal voetgangersoversteekplaatsen. Afgelopen donderdag tijdens de wijkinloopavond van de Sociale Long zijn er door de Bewonersorganisatie Beijum nog vragen over gesteld hoe een en ander is en wordt afgehandeld. De ook aanwezige stadsdeelsecretaris Barbara Ligtenberg beloofde om hier op kort termijn op te reageren.

De beloofde reactie liet niet lang op zich wachten, petje af!. Vandaag ontvingen wij namelijk het bericht dat er komende donderdag LED verlichting aangebracht wordt bij de voetgangersoversteekplaatsen aan de Amkemaheerd – Heratemaheerd: Amkemaheerd – Atensheerd en Amkemaheerd – Ypemaheerd.

Daarnaast ontvangen alle bewoners van Beijum, waarvan de mail adressen achtergelaten zijn op de inloop, binnenkort  een nieuwsbrief. In de nieuwsbrief wordt verder ingegaan op de diverse andere punten die werden aangedragen tijdens de bijeenkomst. Zie ook dit bericht.

Wij zijn benieuwd naar de  inhoud van de nieuwsbrief en hopen dat eventuele aangedragen oplossingen zullen bijdragen aan het wegnemen van het laatste gevoel van onveiligheid, welk er nog enigszins aanwezig is onder de bewoners van onze wijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.