Benieuwd hoe je straks naar de binnenstad fietst? Dan zeker gaan!

Het college kiest  voor een fietsvriendelijk ingerichte Korreweg, waar auto’s, bussen en fietsers de rijbaan delen en ook nog auto’s geparkeerd staan.

De Bewonersorganisatie Beijum en Bewonersorganisatie Hunze en van Starkenborgh hebben hun vraagtekens en tegen argumenten ten aanzien van deze plannen kenbaar gemaakt maar deze zijn niet gehonoreerd.
Met name het aantal fietsbewegingen vanuit onze twee wijken over de Korreweg als de verbinding met de binnenstad kunnen wij niet rijmen met de plannen om dit te combineren met gemotoriseerd verkeer op een en dezelfde rijbaan.
Op woensdag 13 juni organiseert Aanpak Oosterhamrikzone een informatieve avondwandeling door de Korrewegwijk. De organisatie vertelt dan meer over de fietsstraat Korreweg. De wandeling begint om 19.00 uur bij het informatiecentrum Aanpak Oosterhamrikzone, Oosterhamrikkade 119. Inschrijven kan via aanpakoosterhamrikzone.nl.
Laat u informeren, oordeel zelf, wij horen uw mening naderhand graag,  plaats een reactie na uw wandeling onder dit bericht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.