Ben jij er bij? Doe jij mee? Het kan!

KinderLoop voor Hoop Groningen. Ben jij er bij? Doe jij mee? 

Op zondag 12 juni zal tijdens de SamenLoop voor Hoop Groningen*  ook een KinderLoop voor Hoop gehouden worden, een speciale loop voor alle basisschoolkinderen.

De Kinderloop zal gehouden worden op zondag 12 juni om 12 uur. Je gaat dan 24 minuten over het parcours wandelen. Naast dat je gaat lopen zijn er voor en na de KinderLoop ook nog diverse leuke kinderacts, activiteiten en muziek. Dit alles vind plaats tussen 11.30 uur en 13.00 uur.

Zit je op de lagere school en wil je ook meedoen aan deze speciale Kinderloop en zo ook zelf bijdragen in de strijd tegen Kanker? Super, te gek!!!

Wat moet je doen.

Vraag eerst aan je ouders of je mee mag doen. Zij moeten hiervoor toestemming geven, want als je mee wilt lopen dan kost het vijf euro. Ook de opbrengsten van de Kinderloop zijn helemaal ten gunste voor het KWF.

Mag het van je ouders? TOP!  Dan moeten zij jou opgeven via het contact formulier. Ze ontvangen dan z.s.m. een bevestiging met verdere informatie.

Maar, nu kan het natuurlijk gebeuren dat je wel mee wilt doen, samen met eventueel je broertje(s) of zusje(s)  maar dat je spaarpot leeg is.  Dat is balen!

Ja? Nou. echt niet!  Woon je in Beijum en is inderdaad je spaarpot leeg of die van je broertje(s) of zusje(s) die ook mee willen doen? Laat je ouders je (jullie) dan ook inschrijven. Wij vinden namelijk dat zo veel mogelijk kinderen uit Beijum aan deze Kinderloop voor Hoop moeten kunnen deelnemen. OOK JIJ! Daarom sponsoren wij de eerste honderd  aanmeldingen van basisschoolkinderen (individueel) die in Beijum wonen..

Je kunt je ook (laten) inschrijven als teamcaptain via  de website van KinderLoop voor Hoop.
Natuurlijk mag je zelf ook nog een actie verzinnen om extra geld in te zamelen voor het KWF. Het mag dus, maar moet niet!  Dat je mee wilt doen is al super tof!

Meld je dus aan en doe mee aan de Kinderloop voor Hoop en geef zo die Hoop! Ook aan leeftijd genootjes.

Bekijk onderstaand filmpje ook even en alvast bedankt voor het meelopen!

 

*SamenLoop voor Hoop is een wandelestafette voor kankeronderzoek. Daarbij wisselen teamleden elkaar af op een parcours, als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker. De opbrengst van deze sponsorloop gaat voor 90% naar het KWF kankerbestrijding, de resterende 10% gaan naar inloophuis  -het Hamelhuijs- in Groningen.

Elke editie heeft een bijzonder programma voor bezoekers, boordevol muziek en activiteiten. Eregast zijn (ex-)kankerpatiënten, ook wel ‘kanjers’genoemd. Bij de openingsceremonie lopen zij bijvoorbeeld de eerste ronde.

Voor meer informatie: https://www.samenloopvoorhoop.nl/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.