Beijumer gewond na nachtelijke overval

Een 48-jarige inwoner van de Groninger wijk Beijum is afgelopen nacht gewond geraakt bij een overval. Rond 01:30 uur drong een nog onbekende overvaller de woning van de man aan de Holmsterheerd binnen.
Toen agenten later in de woning kwamen troffen zij het gewonde slachtoffer aan. Hij bleek met een steekvoorwerp te zijn verwond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Onbekend is of de overvaller iets buit heeft gemaakt.

Forensische rechercheurs zijn met een uitgebreid sporenonderzoek in en rondom de woning van het slachtoffer begonnen. De politie heeft het sterke vermoeden het hier niet gaat om een willekeurige woningoverval. Er zijn aanwijzingen dat de overval te maken heeft met drugs. De politie onderzoekt of dit ook de aanleiding is geweest voor de overval.

Uit verklaringen van getuigen en het slachtoffer heeft de politie nog niet een goed beeld wat er zich in de woning heeft plaatsgevonden. Het Roofcoördinatieteam van de Regiopolitie Groningen stelt een onderzoek in. Getuigen van de overval kunnen bellen op het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron: Politie Groningen – Groningen dichtbij

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.