Bakfiets

Sinds kort is er door het Sociaal wijkteam (in oprichting) een bakfiets gekocht. Waarom? Gaan zij pakketjes vervoeren? Een bezorgdienst beginnen? Bewoners meehelpen te verhuizen?

Nee, het is de bedoeling om met deze bakfiets verschillende heerden te bezoeken. Op deze manier willen de leden van dit team in contact komen met wijkbewoners. Op een laagdrempelige manier gesprekken voeren, waarom men in Beijum woont, wat er mooi is aan Beijum en wat misschien nog beter kan.

Op dit moment is het misschien nog een wat saaie bakfiets (zie ook foto). Deze zal nog een vrolijke kleur moeten krijgen, maar ook spullen/handigheidjes die bewoners uitnodigen om een gesprek aan te knopen. Bijvoorbeeld een tafeltje, een bankje, een aantal stoelen en natuurlijk een plek om een thermoskan met koffie/thee te kunnen vervoeren.

Ben(t) u/je handig en/of creatief? En zin om mee te  helpen om van deze (saaie) bakfiets iets leuks te maken? Laat het ons dan weten! Wij zijn namelijk nog op zoek naar mensen die ons hierbij kunnen helpen. Via CJG en Stip kun(t) u/je dit laten weten!

Stip Beijum:

De Wegwijzer, Ypemaheerd 42
9736 MA Groningen

Tel: 050-5490229
Email: beijum@stip-groningen.nl
Openingstijden tijdens de zomervakantie: dinsdag 09.00 – 12.00 uur.

Regulier openingstijden: dinsdag  09.00 – 12.00 uur en donderdag  14.00 – 16.30 uur

 CJG Beijum:

Emingaheerd 8

9736 GA Groningen
050 549 71 31

Tijdens de zomervakantie (7 juli t/m 15 augustus) geen inloop in de huiskamer.

Regulier op werkdagen inloop van 09.00 – 16.00  uur in de huiskamer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.