Aqua4Kids in pinkstervakantie in de gemeentelijke zwembaden

In de pinkstervakantie – van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni – worden er in de gemeentelijke zwembaden en in Sportcentrum Kardinge allerlei sportieve activiteiten georganiseerd voor jeugdige bezoekers. De activiteiten staan in het teken van het thema ‘Oranje’.

Zwembad De Parrel en het Helperzwembad
In de zwembaden De Parrel en het Helperzwembad is er elke dag een activiteit. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan een clinic waterpolo. Daarnaast staan er ook diverse speelse activiteiten op het programma, zoals een snorkelcircuit, Ter Land Ter Zee en in de Lucht, sneeuwwitje duiken en nog véél meer! Tijdens deze activiteiten kunnen kinderen t/m 16 jaar zwemmen en spelen voor € 2,75 p.p.

Openluchtbad de Papiermolen
Op vrijdagmiddag 1 juni van 12.00 tot 16.00 uur kun je meedoen aan het spectaculaire Bossaball op de zonneweide van Openluchtbad de Papiermolen.

Zwembaden Kardinge
In Sportcentrum Kardinge is ook van alles te beleven. Wat te denken van oud-Hollandse spelletjes, een glijbaanrace, een kinderspeeltuin of het spectaculaire Bossaball? Bij een aantal activiteiten zijn er prijsjes te verdienen, zoals toegangskaartjes en speelgoed.

Kijk voor meer informatie op aquaforkids.nl.

bron: Gemeente Groningen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.