American Football

Ik ben de jeugdtrainer van de Groningen Giants, de American football vereniging van het noorden. In september beginnen wij weer met trainen. Sinds kort hebben we tot onze grote vreugd ook weer aanmeldingen voor ons pupillenteam. Echter willen we graag meer kinderen oproepen om ook te komen spelen.

American football is een zeer veelzijdige sport die geschikt is voor alle posturen, groot of klein, dik of dun. We maken het vaak mee dat mensen die van zich zelf dachten niet goed te zijn in een teamsport, bij American football het tegenovergestelde ontdekken.

Via deze weg wil ik u vragen of het misschien mogelijk is een kleine oproep te doen in uw wijkkrant. Iets in de trent van: ”Kom jij American Football spelen? Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Meld je nu aan via bestuur@groningengiants.nl of kijk op onze website: www.groningengiants.nl.” Met misschien ons logo erbij. Het hoeft niet groot te zijn, we willen vooral onze blootstelling vergroten. Veel mensen kennen ons namelijk niet en weten niet dat we ook een team voor junioren hebben.

Helaas zijn onze financiële middelen erg beperkt en kunnen we de wijkkrant hiervoor geen vergoeding aanbieden. Ik hoor graag van u wat er allemaal mogelijk is.

Met vriendelijke groeten,
Ilias Guftometros
Jeugdtrainer Groningen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.