Alfa-college houdt Open dag mbo

Het Alfa-college houdt vrijdag 24 januari en zaterdag 25 januari de jaarlijkse Open dag op diverse onderwijslocaties in Groningen. Leerlingen uit het voortgezet onderwijs kunnen tijdens de Open dag kennismaken met de mbo-opleidingen van het Alfa-college.

Met de Open dag wil het Alfa-college de studiekeuze voor vmbo-leerlingen gemakkelijker maken, door informatie te geven over beroepen en de daaraan gekoppelde opleidingen. Ook havisten die via het mbo willen doorstromen naar het hbo doen er goed aan langs te komen. Het Alfa-college probeert bij het bepalen van het opleidingenaanbod zoveel mogelijk in te springen op de vraag vanuit de arbeidsmarkt en werkt dan ook nauw samen met het regionale bedrijfsleven.

Diverse locaties

De Open dag van het Alfa-college in Groningen vindt plaats op vijf locaties, die elk hun eigen

aanbod van opleidingen hebben. De locaties zijn open op vrijdag 24 januari van 16.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag 25 januari van 10.00 tot 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op onze website alfa-college.nl.

Boumaboulevard 573

ICT, Commerciële dienstverlening, Marketing en communicatie, Detailhandel, Mode, Interieurdesign, Multimedia Design, Game Architecture & Design, Toerisme (niveau 2) en Secretariële, Financiële en Juridische opleidingen.

Kluiverboom 3

Helpende Zorg Welzijn, Zorghulp, Verzorgende en Verpleegkundige, Onderwijsassistent, Sociaal-agogisch werk, Sociaal-cultureel werk, Facilitaire dienstverlening, Horeca, Uiterlijke verzorging (Haar- en Schoonheidsverzorging)

Admiraal de Ruyterlaan 2

Bouwtechnische opleidingen, Hout en Meubel, Weg- en Waterbouw, Engineering, Maintenance, Installatie-, Elektro- en Koudetechniek, MBO-productonderzoeker (Human Technology).

Kardingerweg 48

Sport en bewegen en Johan Cruyff College.

Kardingerplein 1

Uniformberoepen (Beveiliging, Medewerker/Handhaver toezicht en veiligheid)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.