Afsluiting Beijum Noord

De op -en afritten bij Beijum Noord zijn op 17 en 18 november afgesloten. Automobilisten dienen op maandag 17 en dinsdag 18 november (onder voorbehoud van weersomstandigheden) rekening te houden met hinder op de Oostelijke Ringweg ter hoogte van Beijum-Noord. Er is dan slechts één rijbaan beschikbaar. Tevens zijn dan de op-en afritten tussen de Oostelijke Ringweg en de Cuijpersweg (Beijum-Noord) afgesloten.

Dit heeft te maken met het aanbrengen van de definitieve (witte) belijning op de Oostelijke ringweg tussen de Beijumerbrug en de aansluiting op Beijum-Zuid.

Verkeersomleiding
De omleiding voor het  verkeer dat vanaf Ring Oost naar Beijum-Noord of vice versa wil rijden, gaat via de de wijk de Hunze en via Beijum-Zuid.

Beijumerbrug
De werkzaamheden aan de Beijumerbrug lopen voorspoedig. Een eerste gedeelte van de bouw het nieuwe viaduct is al gerealiseerd. De verwachting is dat in december van dit jaar het eerste deel (Witte Lam zijde) van het nieuwe viaduct Beijumerbrug in gebruik genomen kan worden. Daarna wordt de andere helft gebouwd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.