Afsluiting 1en 15 oktober kruising en volg werkzaamheden

Op maandag 1 oktober en op maandag 15 oktober (deze laatste datum onder voorbehoud van goed weer) is het kruispunt Akeleiweg – Bieslookstraat, ter hoogte van Autobedrijf Oldeman, tussen 9.00 uur en 15.00 gesloten voor vrachtverkeer. Laden en lossen is gedurende deze periode niet mogelijk voor bedrijven gelegen aan de Bieslookstraat en de Dragonstraat. Ik verzoek u vriendelijk om uw leveranciers hiervan op de hoogte te stellen.

Voor autoverkeer en fietsers blijven op 1 en 15 oktober de Akeleiweg, de Bieslookstraat en de Dragonstraat bereikbaar. Voor auto’s en fietsers wordt over het terrein van Autobedrijf Oldeman een tijdelijke route gecreëerd. Om het verkeer in goede banen te leiden, worden er verkeersregelaars ingezet.

De afsluiting van het kruispunt is noodzakelijk aangezien de aannemer op deze dagen de aansluiting richting de Oostelijke Ringweg gaat aanpakken. Op 1 oktober vinden freeswerkzaamheden plaats, de bestaande laag asfalt wordt verwijderd. Op 15 oktober wordt het kruispunt opnieuw geasfalteerd. Buiten de genoemde tijden is het kruispunt gewoon open voor het verkeer.

De website ringgroningen.nl heeft een facelift ondergaan en biedt hiermee een overzichtelijke actuele kijk op de laatst stand van zaken rondom wegwerkzaamheden op de ringwegen in Groningen. Tevens zijn de werkzaamheden nu via twitter (@ringgroningen) te volgen. Zie ook www.ringgroningen.nl

bron: ingezonden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.