Aanstaande donderdag weer Wijkbijeenkomst in de Wegwijzer

Aanstaande donderdag  weer de maandelijkse wijkbijeenkomst in de Wegwijzer.

De afgelopen sessies hebben al veel waarde getoond, er worden ideeën uitgewisseld en geboren, projecten en activiteiten opgestart, tot samenwerking besloten en handen ineengeslagen. Maar ook het uitwisselen en vergaren van informatie over bijvoorbeeld de Wijkvernieuwing, de heerden aanpak, het digitale platform www.beijum.nl, Kleurrijk Beijum enzovoort, hoort erbij.

Het is en blijft nog altijd bedoeld om vrij in te lopen, te kijken, te luisteren en vrij te spreken. Je kunt ideeën en suggesties uitwisselen, kennis maken, zaken waar je tegen aan loopt bespreken, activiteiten delen of gewoon horen wat er in de wijk speelt en netwerken.

Maar dit kan nog beter vinden wij. Het valt en staat natuurlijk met de draagkracht door organisaties en de diverse werkgroepen in de wijk.

Maar veel belangrijker is de inbreng van jou als bewoner.  Dat je je laat horen en zien. Jij moet aanhaken en uiteindelijk duidelijk maken wat jij wil, hoe jij over zaken denkt. Welke ideeën er bij jou leven en zijn.

Beijum zit gelukkig in de lift doordat er steeds meer met elkaar gecommuniceerd en georganiseerd wordt. Laten wij met zijn allen dit doorzetten. Het versterkt alleen maar en samen ga je sneller.

Wij denken dat er meer bij jou de Beijumer leeft wat je zou willen delen dan nu het geval is. Schroom niet, wij zijn ook maar gewone wijkbewoners die betrokken zijn bij Beijum.

Wij hebben de stap gezet, wie volgt?

 

We zien je graag, de koffie/thee staat klaar.

Tot donderdag a.s. 19.30

Team de Wegwijzer, Gebiedsteam Oost en de samenwerkende organisaties www.beijum.nl

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.