Aansluiting Bedumerweg/Ring Noord weer open!

De Bedumerweg – nabij de Noordelijke Ringweg – is sinds donderdagavond 13 mei weer open voor verkeer. De werkzaamheden zijn voorspoedig verlopen. Het verkeer dient nu rekening te houden met een gewijzigde situatie door alle nieuwe aansluitingen!

De werkzaamheden hadden te maken met de verdere ontsluiting van de nieuwe rotonde van de Bedumerweg op de Noordelijke Ringweg.Bedrjiventerrein de Hoogte
Het bedrijventerrein de Hoogte heeft nu een eigen aansluiting gekregen. Via de rotonde bij de Bedumerweg is het bedrijventerrein nu rechtstreeks bereikbaar. De tijdelijke aansluiting bij de Virulystraat zal in de loop van de week van 18 mei verdwijnen.Nieuwe aansluitingen
Nagenoeg alle nieuwe aansluitingen vanaf Ring Noord naar de Bedumerweg – in beide richtingen – zijn nu klaar.Alleen de aansluiting vanaf de Bedumerweg richting de Eemshaven is nog niet klaar. Dat kan nog niet – want dit heeft alles te maken met de bouw van het tweede gedeelte van de nieuwe Noordzeebrug. Als deze klaar is, dan kan ook de oprit vanaf de Bedumerweg richting Eemshaven gerealiseerd worden. Tot die tijd geldt nog een omleidingsroute. Dit geldt ook voor de fietsers. Ook zij moeten nog even geduld hebben tot het einde van 2015.

Verkeersomleiding richting Eemshaven
Verkeer dat normaal de stad uit wil via de Bedumerweg, blijft tot het eind van 2015 gebruik maken van de omleidingsroute via de Eikenlaan naar de Zonnelaan om vervolgens daar de Noordelijke Ringweg op te rijden. Dit geldt in omgekeerde richting voor het verkeer dat normaal via de Noordelijke Ringweg via de Bedumerweg de stad in wil.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.