Aanpak Ring Oost; Uitnodiging inloopbijeenkomst

Voor bedrijven, omwonenden en geïnteresseerden vindt op dinsdag 6 november 2012 tussen 16.30 uur en 20.00 uur een inloopbijeenkomst plaats over de uitgewerkte plannen voor de Aanpak Ring Oost, deelproject Beijum-Noord en Groningerweg. U kunt tijdens de genoemde tijdstippen binnenlopen in het Informatiecentrum Ring Oost aan het Grondzijl 23 op het bedrijventerrein Ulgersmaborg-Noord, tegenover Kardinge.

Ter inzage ontwerpbestemmingsplan

Vanaf 19 oktober tot en met 29 november 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Oostelijke Ringweg, Groningerweg’  ter inzage. Op de bijeenkomst krijgt u niet alleen informatie over de plannen bij Beijum-Noord en de Groningerweg, maar kunt u eveneens uw eventuele zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Tijdens de inloopbijeenkomst zijn verschillende medewerkers van de provincie Groningen en de gemeente Groningen aanwezig voor de nodige toelichting en beantwoording van eventuele vragen.

Nadere informatie
Als u nog vragen heeft over deze bijeenkomst, kunt u contact opnemen met Ulienke Nauta (projectsecretariaat Aanpak Ring Oost, 050-316 4464, email: u.nauta@provinciegroningen.nl). Achtergrondinformatie treft u tevens aan op www.ringgroningen.nl bij het onderdeel Oostelijke Ringweg. Ik zie u graag op dinsdag 6 november!

Bron: ingezonden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.