Aankondiging nieuw Event: New Attraction Block Jam 2013

De Block Jam is een event van stichting Urban House Groningen waar meer dan 100 lokale, regionale en landelijke artiesten een programma presenteren in het centrum van Groningen stad in de urban art disciplines: muziek, dans, sport en art.

Geen rijtje geprogrammeerde acts maar allemaal gelegenheidsproducties, jams en battles. Een spannend programma!

Zondag 14 juli New Attraction Block Jam

Op zondagmiddag 14 juli treden tussen 13.00 uur en 20.00 uur meer dan honderd artiesten op tijdens de eerste New Attraction Block Jam (Ebbingekwartierterrein, Boterdiep).

De programmering bestaat uit showcases, battles, jams en gelegenheidsproducties.

De beste danscrews uit de stad zijn te zien in de All City Art voorstelling. Jong talent speelt in Urban op de Planken. De Experience band (Live on the Low) is uitgenodigd om met rappers een jamsessie te doen. Graffiti writers uit het hele land komen om een piece te zetten. Vele dans en muziek acts laten in New Attraction in de Mix hun beste nummers zien en horen. Cinematic DJ Irie neemt het publiek mee in de wereld van hiphop. Beatproducers gaan los, dansers dagen elkaar uit in de battles. Skaters en BMXers laten hun tricks zien. Hosts Maddy Madpac en Spikey Spike en DJ Lowpro zorgen voor een warm ontvangst van artiesten en publiek. Een breed gezelschap aan talentvolle artiesten uit stad, ommeland en van verder werkt mee aan deze eerste New Attraction Block Jam.

Op het terrein zijn diverse shops waar je leuke dingen kunt kopen en maken, sieraden, haarextensions en toffe customized shirts (ook voor kinderen). En natuurlijk is er wat te drinken en te eten! Het terrein is gratis toegankelijk.

Meer informatie over het programma en de Block Jam is te vinden op www.newattraction.com.

De Block Jam is een productie van stichting Urban House Groningen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.