Calithenicstoestel bij het winkelcentrum Oost

CalisthenicsZoals eerder gemeld wordt een calithenicstoestel bij  het winkelcentrum Oost geplaatst. Dit gaat volgende week woensdag 22/6 gebeuren. Het toestel, benodigde ruimte 5 x 6 meter, zal bij de Krajicek Playground achter de sporthal (zie blauwe vak met kruis op tekening) geplaatst worden. De werkzaamheden zullen naar verwachting drie dagen duren.

Omwonenden worden nog nader geïnformeerd.

 

Wat is Calisthenics

Een verzamelnaam voor alle oefeningen die worden uitgevoerd met het eigenlichaamsgewicht of in combinatie met minimale apparatuur.Het doel van calisthenics is een krachtig en lenig lichaam opbouwen.
Bekende oefeningen zoals sit-ups, lunges en push-ups behoren ook tot calisthenics.
Calisthenics kan overal worden gedaan er zijn veel video’s te vinden van het beoefenen in speeltuinen, buiten fitness gelegenheden of echte calisthenicsparken.

Als men over calisthenics praat, praat men niet alleen over oefeningen of het bouwen van een sterk lichaam. Calisthenics, hier in Nederland, groeit uit tot een hechte community. Een gemeenschap waarbij mensen elkaar echt zien en elkaar écht ontmoeten, veel socialer dan Facebook! Op die manier leer jij ook het beste van anderen. Voor veel mensen is calisthenics, met z’n gemeenschap daaromheen, een reden om letterlijk in beweging te komen. Mensen worden door de anderen gestimuleerd en dat is prachtig om te zien.

Meer info? klik hier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.