RING Groningen werkt weer aan de weg

Van RingGroningen ontvangen we de laatste tijd soms niet meer de volledige tekst van de persberichten, maar volstaan ze met de links naar die berichten. Zo kregen we een mail met de volgende  5 links. De eerste gaat over de werkzaamheden bij het Reitdiepplein, waar sinds kort ook flink aan de weg wordt getimmerd.

De andere 4 gaan over werk dichter bij huis; de Oostelijke Ringweg en de Noordzeebrug.Let even op de afsluiting van de ringweg rond 31 oktober vanwege het ‘inrijden’ van het ecoviaduct:

Van vrijdagavond 30 oktober 19.00 uur tot maandagochtend 2 november 06.00 uur is de Oostelijke Ringweg tussen Kardinge en Lewenborg afgesloten. Dit heeft te maken met inrijden van het nieuwe fietsecoduct Stadsweg nabij Lewenborg. Doorgaand verkeer moet dan omrijden via de Westelijke en Noordelijke Ringweg. Bestemmingsverkeer blijft mogelijk. Het inrijden van het nieuwe fietsecoduct Stadsweg nabij Lewenborg vindt op zaterdag 31 oktober tussen 12.00 en 15.00 uur plaats.

http://www.ringgroningen.nl/news/204/15/Van-19-oktober-tot-26-oktober-kleine-omleiding-ring-West-richting-Zuidhorn

http://www.ringgroningen.nl/news/206/15/Van-19-tot-23-oktober-hinder-bij-Winsumertunnel-N361

http://www.ringgroningen.nl/news/207/15/Van-2-november-t-m-6-november-afrit-Ring-Noord-naar-Winsum-en-Noorderhoogebrug-afgesloten

http://www.ringgroningen.nl/news/205/15/Zaterdag-31-oktober-inrijden-eerste-nieuwe-fietsecoduct-Stadsweg

http://www.ringgroningen.nl/news/203/15/Oude-Noordzeebrug-gesloopt-nu-nog-de-pijlers

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.