7 november a.s. jaarlijkse najaarsactie in de Groene Long.

Bericht van de werkgroep Groene Long (ingezonden)

Beste mensen,

Op zaterdagmorgen 7 november a.s. is de jaarlijkse najaarsactie in de Groene Long,
Zoals gebruikelijk beginnen om 09.00 uur in het Boerderijum aan de Beijumerweg 19a met een inloop en uitleg van de werkzaamheden onder het genot van een kop koffie o.i.d. Om 09.30 uur gaan we aan het werk en om 12.00 uur eindigen we in het Boerderijum met broodjes etc.

We gaan er vanuit dat velen van jullie deze ochtend (weer) samen met ons, de handen weer uit de mouwen willen steken om de Groene Long winterklaar te maken.

Zwerf- en drijfvuil ruimen, sloten en vijvers ontdoen van drijfhout, overhangend groen verwijderen, bruggen en ander meubilair ontdoen van de groene aanslag etc. We zijn nog aan het bekijken wat er bij de vlindermuur zou moeten gebeuren, mogelijk nieuwe stokjes aanbrengen in de holle stenen want de bij de vorige  najaarsactie aangebracht stokjes zijn in feite te klein voor de insecten.

We zouden graag op korte termijn willen weten of we op jullie kunnen rekenen en met hoeveel personen, dit in verband met de organisatie en de verzorging.Ook als mensen niet kunnen mee doen dan horen wij dat graag. Zijn er mensen die afzien van verdere deelname aan dit soort acties laat het ons weten dan kunnen wij de deelnemerslijsten bijwerken.

Vriendelijk verzoek: Kijk eens in jullie omgeving of er nog meer mensen bereid zijn om mee te helpen op deze morgen. We kunnen nog wel wat mensen gebruiken

 

Met vriendelijke groet,

Frans Egberink                 tel. 050-5419857 of  06.30918008 of per E-mail fgegberink@home.nl

Theo Smit                         tel. 050-5414440 of  06.13821772 of per E-mail t.z.smit@home.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.