538 voor War child

Op vrijdag 22 maart bieden pedagogisch medewerkers, kinderen en ouders van de COP groep en Kids First een cheque aan voor de actie War Child tijdens de radio-uitzending van 538 op de Grote markt.   

Het initiatief om aan deze actie deel te nemen is door één  van de locatie, peuterschool de Wikke, opgepakt.  Tijdens een personeelsbijeenkomst hebben zij het plan gedeeld met meerder teams van de COP groep en Kids First. In totaal nemen vijf locaties deel aan de actie van 538, waaronder peuterschool ‘Honingboom’ aan de Fultsemaheerd in Beijum. De reden dat deze actie aanspreekt bij pedagogisch medewerkers is het feit dat we werken met kinderen in de leeftijd tussen 0 – 12 jaar en vinden dat ieder kind een eerlijke kans verdient in zijn/haar leven.

Wat houdt de actie in:
De teams van de verschillende locaties hebben ouders ingeschakeld om zoveel mogelijk lege flessen in te zamelen. Het streven is om  538 lege petflessen te verzamelen en deze flessen in te leveren bij de supermarkt in de wijk. Het geld dat wordt opgehaald met de lege flessen wordt gedoneerd aan de actie War Child.


Welke locatie doen mee:

Peuterschool de Wikke, Goudlaan 555 Vinkhuizen
Peuterschool  Honingboom, Fultsemaheerd 88 Beijum
Kindercentrum Engelbert locatie Hummelhof,  Woltjerspoorweg 5a
Kinderdagverblijf Flipper, Timpweg 22 oosterhoogebrug
Kinderdagverblijf en BSO Reitdiephaven, Reitdiephaven 153

Op vrijdag 22 maart Tussen 13.00 – 16.00 uur worden de cheques van de verschillende locaties aangeboden aan radio 538. De kinderen medewerkers en ouders zijn hierbij aanwezig.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.