28 maart afrit naar Eemshavenweg afgesloten

Van 19 t/m 23 maart 2012 is er op de oprit van de Beneluxweg naar de Noordzeeweg (Noordelijke Ringweg, richting Aduard) sprake van een tijdelijke versmalling van de weg. Dit geldt ook voor de oprit Noordzeeweg (Noordelijke Ringweg) naar de Beneluxweg (Oostelijke ringweg). Het verkeer moet dan rekening houden met hinder. Woensdag 28 maart is de afrit van de Beneluxweg richting Noordzeeweg (richting N46 Bedum) afgesloten. Dan wordt het verkeer via de gele borden omgeleid.

In verband met asfaltonderzoek en bermenonderzoek voor de reconstructie van het kruispunt Groningerweg-N46 vinden er in de periode van 19 t/m 23 maart diverse werkzaamheden rondom de Beneluxweg (Oostelijke Ringweg) en Noordzeeweg (Noordelijke Ringweg) plaats.

Deelprojecten

Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het ongelijkvloers maken van de totale Oostelijke Ringweg. Hiervoor worden alle kruispunten vervangen door rotondes met viaducten. De werkzaamheden zijn onderverdeeld in vier deelprojecten. Begonnen wordt met Lewenborg/Ulgersmaborg (2010-2012), daarna volgen de deelprojecten Kardinge/Ulgersmaborg (2011-2013), Beijum-Zuid/de Hunze (2011-2013) en Beijum-Noord/ Groningerweg (2012-2014).

meer informatie

bron: ingezonden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.