19 februari Kleihorn (19.30): Inloopbijeenkomst bomenplan Beijum

In het november nummer van de Beijumkrant hebben wij de wijk voor het eerst geïnformeerd over het bomenplan voor Beijum.

Om te komen tot het eerste conceptplan is er met de werkgroep Groen en grijs van de BOB in het voortraject overleg geweest. De tweede stap is een inloopbijeenkomst voor alle bewoners.

Wij nodigen u uit voor de  inloopbijeenkomst voor het bomenplan  Beijum op 19 februari  vanaf 19.30 – 21.30 uur in de Kleihorn.

Het plan dat de gemeente op de inloop laat zien is een conceptplan en nog niet definitief.

Iedereen krijgt op de inloop de gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezige deskundigen en suggesties te doen en ideeën aan te dragen voor het plan. Reacties worden door de gemeente mee afgewogen in de vaststelling van het definitieve plan.

Het plan is bedoeld om voor de komende 10 jaar richting te geven aan het bomenbeleid in Beijum. Als het plan wordt vastgesteld volgt de uitvoeringsfase. Dat is de belangrijkste fase want in deze  fase worden per buurt de direct aanwonenden betrokken. Per buurt zal dan ook worden gekeken hoe de herplant er uit zou kunnen zien.

De gemeente.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.