14 december kerstmarkt in A.G. Wildervanck

A.G. Wildervanck van Zorggroep Groningen organiseert dit jaar een sfeervolle kerstmarkt op vrijdag 14 december aanstaande. U bent van 16.00 tot 19.00 uur van harte welkom.

U kunt op de kerstmarkt terecht voor al uw kerstaankopen: keramiek, geschenken, kerststukken, kaartjes en artikelen gemaakt door cliënten in de handwerk en knutselclub van A.G. Wildervanck.

Rondom het Bruin café kunt u genieten van onder andere glühwein, snert, kniepertjes en spekkedikken.

Optredens

Tijdens de markt zijn er optredens van onder andere het ‘Demoteam 2 van Oxygym’, die in mei 2012 Europees kampioen zijn geworden in junior freestlye. U wordt daarnaast getrakteerd op een optreden van het ‘Brokekoor’ in Charles Dickensstyle.

Zorggroep Groningen

A.G. Wildervanck maakt onderdeel uit van Zorggroep Groningen. Zorggroep Groningen organiseert wonen, zorg, welzijn en behandeling met name voor ouderen in de stad en provincie Groningen. Wij zijn bovenal een ‘maatschappelijke ondernemer’ die midden in de samenleving staat. Wij leveren zorg en dienstverlening in verschillende vormen binnen én buiten de muren van onze vijf locaties. Andere locaties van Zorggroep Groningen zijn Bloemhof en Innersdijk in Ten boer, Maartenshof in Groningen en Westerhave in Wildervank. In de gemeenten Pekela, Veendam en Menterwolde kan een beroep worden gedaan op onze huishoudelijke hulp. Vanuit onze vijf Expertise Behandelcentra bieden

wij onder andere behandelingen door onze diëtisten, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten aan.

Kom gezellig langs in A.G. Wildervanck op vrijdag 14 december van 16.00 – 19.00 uur.
Adres: Borgerspark 2, 9642 LN in Veendam.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.